Forespørsel

  • Finner du ikke et produkt som passer i nettbutikken vår, eller synes du det er vanskelig å finne frem? Send oss en beskrivelse av det du ønsker, så skal vi prøve å hjelpe deg.
  • Vi skaffer det meste av etiketter og bånd. De kan være vevde eller trykte, eller for eksempel laget i skinn. Mulighetene er svært mange. Minimumsantall hvis du skal spesiallage en etikett er 500 stk., 500 meter for spesiallagde vevde bånd.
  • Hvis du ikke trenger så mange, men allikevel ønsker en spesiell merkelapp, finnes det utallige muligheter for spesialoppsett av vevde navnebånd. De kan for eksempel leveres med vaskesymboler, ramme og egen logo.

Fyll ut skjemaet under så fullstendig som mulig, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

Tilbud ønskes på følgende;

Stikkord: Bruksområde, kutte/brettemetode, materiale, hver enkelt lengde av et pyntebånd må være ...., størrelse på sømrom mm.
Etiketter og vevde navebånd: Høyde/bredde x lengde. Pyntebånd: Høyde/bredde x lengde av en rapport.
Minimumsantall er normalt 500 stk. for vevde etiketter, 1000 stk. for trykte, og 500 eller 1000 meter for vevde/trykte bånd. 50 stk. for vevde navnebånd type B, og 100 stk. for vevde navnebånd i type A.
Ved en eventuell bestilling bør farger oppgis med PMS-koder
Ved en eventuell bestilling bør farger oppgis med PMS-koder. For vevde navnebånd kan det kun være en skriftfarge.
Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 134.22MB
Ved en eventuell bestilling må originalen vi mottar være en høyoppløselig fil (minimum 300 dpi), i naturlig og nøyaktig størrelse, gjerne i PDF-format. For spesiallagde bånd trenger vi en fil som viser en rapport. Ved en forespørsel holder det å sende en tegning eller en nøyaktig beskrivelse. Du kan laste opp mer enn en fil.

Forespørsel fra;