Juleferie 2022

I år holder vi stengt fra og med fredag 23.12. frem til mandag 2.1.2023. Fra mandag 2.1.2023 til og med fredag 13.1.2023 vil det være redusert bemanning og telefonen vil ikke være betjent hele tiden. Forsendelser blir noe forsinket. E-post blir besvart.

Påfyll av bunadsbånd

Da er vi klare for messe i slutten av måneden. Vi har fått inn ny forsyning av nordlandsbånd. Vi har dem nå i tre bredder; 50 mm. (liggende mønster), 25 mm. (liggende og stående mønster) og 15 mm. (liggende mønster). Du finner dem her.

Sommerferie 2022

Stengt fra mandag 4. juli til mandag 25. juli

I år holder vi stengt de tre første ukene i juli. Siste frist for bestilling av navnebånd for levering før ferien er tirsdag 28. juni. Lagervare sendes ut fortløpende t.o.m. fredag 1. juli.

Telefon 924 46 467 er stengt, og e-post og netthenvendelser behandles når vi er tilbake.

Hvis det haster kan navnebånd bestilles direkte hos Nominette (kun kortbetaling, og ingen forhandlerrabatt). Her finner du navnebånd, etiketter, tekstbånd, størrelsesmerker mm. Leveringstiden er normalt 10 arbeidsdager, men det må påregnes noe ekstra leveringstid mens vi har feriestengt.

Nye pyntebånd

Vi prøver ut nye pyntebånd, disse er i 100% polyester og er 50 mm. brede. Sort bakgrunn med enten røde eller lyseblå blomster. 55,- pr. meter inkl. mva.
Vi har tatt inn et lite antall som er lagt ut i Epla-butikken vår. Ta kontakt hvis du ønsker et høyere antall eller andre farger. Båndene kan også skaffes med gule eller lilla blomster. Maks sammenhengende lengde er 10 yards (ca. 9 meter). Meterpris vil gå ned ved høyere antall.

9149-1 (rød) og 9149-2 (lyseblå)

Bånd 9116 – midlertidig utsolgt

Bånd 9116 (blått nordlandsbånd med stående mønster) er dessverre midlertidig utsolgt. Pga. lang leveringstid fra produsent og ferieavvikling hos oss i juli tas ikke båndet inn igjen før i august/september. Hvis du ønsker å forhåndsbestille, send oss en beskjed så sender vi båndene til deg når de er på lager igjen.

Snart messe igjen!

Nå begynner endelig ting å normalisere seg, og vi er klare for Oslo Design Fair på Lillestrøm fra 1. til 3. september. Sist gang vi deltok på en messe var i august 2019, så nå er det virkelig på tide.

Du finner oss i hall D, på stand D02-15.

Gratisbilletter til messen finner du her

Sommerferie 2021

I år har vi feriestengt i hele juli, f.o.m. fredag 2.7. t.o.m. mandag 2. august. Telefon 92446467 er stengt, og e-post og netthenvendelser behandles når vi er tilbake.

Spesiallagde etiketter: Vi svarer på forespørsler og setter opp bestillinger frem til vi stenger, men første mulige levering blir i begynnelsen av august.

Lagervare (pyntebånd og symerker): Sendes ut frem til vi stenger, så blir første mulige levering i begynnelsen av august. Legg inn bestilling på www.sigurdhoel.no eller e-post firmpost@sigurdhoel.no så behandler vi dem fortløpende.

Navnebånd: Siste ordinære bestillingsfrist er tirsdag 22. juni klokken 12.00 (levering blir i uke 26). Navnebåndbestillinger som kommer inn mens vi har ferie (t.o.m. 26.7.) leveres i uke 31. Deretter er alt som vanlig igjen med bestillingsfrist tirsdager klokken 12.00 og levering i påfølgende uke.

Hvis det haster: www.nominette.no kan også benyttes (kun kortbetaling, og ingen forhandlerrabatt). Her finner du navnebånd, etiketter, tekstbånd, størrelsesmerker mm. Leveringstiden er normalt 10 arbeidsdager, men det må regnes med noe ekstra tid mens vi har feriestengt.

God Sommer fra Elsebeth & Tore