Betingelser

Generelt

E-postadresse og annen kontaktinformasjon, vil kun bli brukt til å kontakte deg om bestillingen din, og til å levere det du har bestillt. Kontaktinformasjon vil aldri overlates til en tredjepart.

Nettsidene våre inneholder bilder av mange bånd og merker laget for bestemte kunder. Ta kontakt med oss hvis du finner et bilde av din etikett, og ikke vil at det skal være her.

Ikke kopier bilder eller tekst fra nettsidene våre uten å spørre først.

Priser

For alle produkter som kan bestilles direkte på denne nettsiden er prisene oppgitt i nettbutikken eller i bestillingsskjemaet. Prisene er inkl. mva. For spesiallagde produkter oppgis pris på forespørsel. Slike pristilbud er uforpliktende, og gyldige i tre måneder.

Bestilling

Bestillinger og forespørsler gjøres fortrinnsvis i nettbutikken vår, alternativt via e-post, brev eller telefon. Bestillinger på navnebånd og lagervare effektueres med en gang de er mottatt (eller med en gang betaling er mottatt fra privatkunder). Bestillinger på spesiallagde bånd og etiketter effektueres etter at pristilbud er godtatt av kunden.

Spesielt ved forspørsel/bestilling av spesiallagde bånd og etiketter

  • Farger/ størrelse og utforming leveres så nært opptil kundens spesifikasjoner som mulig. Farger oppgis med PMS-koder på formatet PMS XXX C. Originaler sendes som en PDF-fil i minst 300 dpi oppløsning.
  • Det vil alltid være mulig for kunden å få tilsendt prøver i aktuell kvalitet for utprøving. Etter at en bestilling er gjort vil det i de fleste tilfeller bli laget en prøve-etikett som kunden kan få et bilde av for godkjenning.
  • Pris baserer seg på ferdige elektroniske originaler.
  • Varen er selgers eiendom inntil full betaling er mottatt.
  • Leveringstid oppgis, men er retningsgivende. Vi tar forbehold om forsinkelser grunnet forhold vi ikke kan påvirke.
  • Eventuell reklamasjon må skje skriftlig innen 14 dager etter at varen er mottatt. Vi minner om at det gjelder spesielle regler for angrerett ved tilvirkningskjøp.
  • Kunden er ansvarlig for at logoer og annet design ikke er tredjeparts eiendom, og på den måten kan komme i konflikt med varemerkerettigheter.
  • Vi ber om spesiell beskjed hvis produktet ikke kan brukes som vareprøve for andre kunder.

Levering

Alle varer blir sendt som brev eller sporbar pakke. Vevde navnebånd har en leveringstid på 1-4 uker avhengig av type og tidspunkt for bestilling. Spesiallagde bånd og etiketter leveres 4-6 uker etter bestilling. Lagervare sendes normalt første arbeidsdag etter bestilling.

Betaling

I nettbutikken vår kan man velge kortbetaling via PayPal, eller faktura. Privatkunder får faktura på e-post og betaler på forhånd, enten via bankoverføring eller VIPPS. Forhandlere, andre næringsdrivende og institusjonskunder får faktura sammen med varen/ sendt til oppgitt fakturaadresse. Vi tilbyr også EHF-faktura.
Hvis vi må sende ut betalingsvarsler, belastes 35,- pr varsel. Det belastes ikke fakturagebyr.

Angrerett/Retur/ Reklamasjon

Det er i utgangspunkt 14 dagers angrerett på forbrukerkjøp, men de fleste produktene våre lages spesielt for den enkelte kunde, og defineres derfor som tilvirkningskjøp. Spesielle regler gjelder for angrerett på slike produkter. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven på www.lovdata.no.

Om det skulle være feil eller mangler ved et produkt du har mottatt, ta kontakt med oss.